GadgetGear.nl

Goedkope Oculus Go VR bril op komst

Oculus werkt al jaren voor VR samen met Samsung. Het resultaat is een hele goedkope VR bril, maar voor een beperkte groep consumenten. Je moet immers een dure Samsung smartphone hebben. Met de Oculus Go hoopt het bedrijf een bril voor de massa te introduceren.

De Oculus Go is een kruising tussen de Samsung Gear VR en de echte Oculus VR brillen. De Oculus Go zou naar verwachting voor $199 op de markt moeten komen en dan al over 32GB eigen opslagruimte beschikken. Die prijs en specificatie suggereert dat de bril een eigen display aan boord krijgt en dat het mogelijk op Android zal draaien. Er zouden vanaf de start namelijk al duizenden apps beschikbaar moeten zijn.

We verwachten dan ook niet dat de bril meteen voor console en PC gaming geschikt zal zijn. Het zal echt een Gear VR voor de massa worden.

De Oculus Go zou tijdens het Facebook F8 evenement gepresenteerd moeten worden en in 2018 nog de markt op komen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten