Logo GadgetGear.nl
Oculus Go
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Goedkope Oculus Go VR bril op komst

Oculus werkt al jaren voor VR samen met Samsung. Het resultaat is een hele goedkope VR bril, maar voor een beperkte groep consumenten. Je moet immers een dure Samsung smartphone hebben. Met de Oculus Go hoopt het bedrijf een bril voor de massa te introduceren.

De Oculus Go is een kruising tussen de Samsung Gear VR en de echte Oculus VR brillen. De Oculus Go zou naar verwachting voor $199 op de markt moeten komen en dan al over 32GB eigen opslagruimte beschikken. Die prijs en specificatie suggereert dat de bril een eigen display aan boord krijgt en dat het mogelijk op Android zal draaien. Er zouden vanaf de start namelijk al duizenden apps beschikbaar moeten zijn.

We verwachten dan ook niet dat de bril meteen voor console en PC gaming geschikt zal zijn. Het zal echt een Gear VR voor de massa worden.

De Oculus Go zou tijdens het Facebook F8 evenement gepresenteerd moeten worden en in 2018 nog de markt op komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.