Eigenlijk zou LG haar G7 tijdens het Mobile World Congress presenteren. Nouja, niet achter gesloten deuren ;-). In plaats daarvan kreeg het publiek de LG V30s, een upgrade op het bestaande model.

De LG G7 zou nu terug naar de tekentafel zijn gegaan om zich beter te kunnen onderscheiden van de concurrentie. Daarbij komt meteen het gerucht naar boven dat de LG G7 geen OLED display krijgt. Opvallend, want de LG V30 en V30s waren de eerste LG Android smartphones die wel een OLED display meekregen. Het ging om de door LG zelf ontwikkelde pOLED techniek.

De LG G7 zou dus geen pOLED display van LG meekrijgen, maar gewoon weer een standaard LCD display. Mogelijk om de kosten van het model terug te brengen. Het display blijft één van de duurdere onderdelen in een smartphone en LCD in plaats van OLED scheelt heel wat geld.

Nogmaals, het zijn allemaal geruchten. Net als het gerucht dat LG haar G7 nu pas in mei zal presenteren, op tijd voor de zomervakantie…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.