LG leek geen nieuw vlaggenschip op het Mobile World Congress te presenteren, maar achter gesloten deuren was deze wel degelijk te vinden. Daar fotografeerde iemand de LG G7.

Vorig jaar zette de LG G6 de trend voor 18:9 displays. Ditmaal is het opnieuw de LG G series die een nieuw display introduceert, al is LG niet meer de eerste met dit display. Het gaat namelijk om een inkeping zoals we die kennen van de Apple iPhone X. Deze was ook al te vinden in toestellen als de Leagoo S9. Opvallend is wel dat de rand onder het display opvallend slank is.

Volgens blogger Evan Blass zou het toestel draaien op de Qualcomm Snapdragon 845 chipset. Daarmee doorbreekt LG alweer de strategie van de G6. Die kwam juist met een goedkopere chipset op de markt in plaats van de toen gelanceerde Snapdragon 835. Ook krijg je nu 4GB of 6GB aan werkgeheugen en 64GB of 128GB aan opslagruimte. ThinQ zal zeer waarschijnlijk ook een belangrijke feature voor deze Android smartphone worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.