GadgetGear.nl

Fitbit introduceert goedkopere smartwatch

Met de Fitbit Ionic bracht de expert in wearables voor het eerst een echte smartwatch op de markt. Voor sporters natuurlijk. Met de Fitbit Versa komt er nu een goedkoper alternatief dat wel heel sterk op een Pebble smartwatch lijkt.

Fitbit Versa

De vergelijking met Pebble is natuurlijk niet vreemd. Fitbit kocht het vrolijke smartwatch merk voor haar technologie en sloot het meteen. Een zet die tegen het zere been was van veel Pebble gebruikers.

De nieuwe Fitbit Versa beschikt over een vierkant 300×300 pixels display. GPS ontbreekt, maar een hartslagmeter is wel aanwezig. Er komt zelfs een special edition die NFC betalingen kan ondersteunen. De accuduur moet op een indrukwekkende 4 dagen komen te liggen.

De Fitbit Versa ligt vanaf april in de winkel. In de VS gaat het slimme klokje $199,95 kosten.

Fitbit OS 2.0

Met de Fitbit Versa introduceert Fitbit ook haar tweede generatie van het eigen besturingssysteem. Fitbit maakt geen gebruik van het populaire Android Wear, maar heeft met de kennis van Pebble een eigen besturingssysteem en app store ontwikkeld. Hierdoor heeft Fitbit alle touwtjes beter in de hand, maar moet het ook harder werken om ontwikkelaars voor zich te winnen.

Het voordeel van een eigen besturingssysteem is dat Fitbit het ook beter af kan stemmen op haar doelgroep. En dat zijn sporters. Het nieuwe dashboard maakt het nog gemakkelijk om snel oefeningen te starten en begeleiding te krijgen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten