Arjan Olsder
Arjan Olsder

Fitbit Ace moet kinderen sportiever maken

Met de Fitbit Ace introduceert Fitbit een wearable voor kinderen met dezelfde stijl en functies als de wearables voor papa en mama. Dit in de hoop het hele gezin fit te krijgen.

Kinderen bewegen van nature al wat meer dan volwassenen. Met de Fitbit Ace hoopt Fitbit kinderen bewuster van hun bewegingsgedrag te maken en ze te stimuleren om te blijven bewegen. Met de wearable kunnen kinderen vanaf 8 jaar hun activiteit bijhouden.

De gegevens van de kinderen komen terecht in een gezinsaccount. Zo worden ook ouders op de hoogte gebracht van eventueel lui gedrag van het kind. Ook kunnen ze zien met wie kinderen contact zoeken via de Fitbit app om te voorkomen dat ze een rondje blok maken met de plaatselijke kinderlokker.

De lancering van de Fitbit Ace volgt op de lancering van de Fitbit Versa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.