Fitbit Ace moet kinderen sportiever maken

Met de Fitbit Ace introduceert Fitbit een wearable voor kinderen met dezelfde stijl en functies als de wearables voor papa en mama. Dit in de hoop het hele gezin fit te krijgen.

Kinderen bewegen van nature al wat meer dan volwassenen. Met de Fitbit Ace hoopt Fitbit kinderen bewuster van hun bewegingsgedrag te maken en ze te stimuleren om te blijven bewegen. Met de wearable kunnen kinderen vanaf 8 jaar hun activiteit bijhouden.

De gegevens van de kinderen komen terecht in een gezinsaccount. Zo worden ook ouders op de hoogte gebracht van eventueel lui gedrag van het kind. Ook kunnen ze zien met wie kinderen contact zoeken via de Fitbit app om te voorkomen dat ze een rondje blok maken met de plaatselijke kinderlokker.

De lancering van de Fitbit Ace volgt op de lancering van de Fitbit Versa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram