GadgetGear.nl

Fitbit Ace moet kinderen sportiever maken

Met de Fitbit Ace introduceert Fitbit een wearable voor kinderen met dezelfde stijl en functies als de wearables voor papa en mama. Dit in de hoop het hele gezin fit te krijgen.

Kinderen bewegen van nature al wat meer dan volwassenen. Met de Fitbit Ace hoopt Fitbit kinderen bewuster van hun bewegingsgedrag te maken en ze te stimuleren om te blijven bewegen. Met de wearable kunnen kinderen vanaf 8 jaar hun activiteit bijhouden.

De gegevens van de kinderen komen terecht in een gezinsaccount. Zo worden ook ouders op de hoogte gebracht van eventueel lui gedrag van het kind. Ook kunnen ze zien met wie kinderen contact zoeken via de Fitbit app om te voorkomen dat ze een rondje blok maken met de plaatselijke kinderlokker.

De lancering van de Fitbit Ace volgt op de lancering van de Fitbit Versa.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten