Het iconische gamingmerk (of Home Computers voor de oudere lezers) Atari duikt in de crypto valuta. Net als het iconische merk Kodak, gaat Atari een eigen crypto valuta op de markt brengen.

Terwijl Atari nog druk bezig is de lancering van haar nieuwste game console voor te breiden, heeft het bedrijf grootse plannen om haar merk op virtuele muntjes te drukken. Volgens Bloomberg zal het bedrijf de munt de ‘Atari Token’ gaan noemen.

Het doel van het bedrijf is onder anderen om de naamsbekendheid van het Atari merk te vergroten. Iets dat wel handig is met de lancering van de eigen console in de pijplijn. Moderne gamers kennen het merk immers niet meer zo goed. Voor investeerders in het merk werkt het in ieder geval. Het aandeel zit flink in de lift.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.