MWC: Energizer introduceert Nokia 3310 kloon

Bij Nokia denken we ook aan Nokla en de vele andere merken die destijds kopietjes van de beroemde Nokia modellen verkochten. Grappig genoeg gaat Energizer hetzelfde nu doen. De Energizer ENERGY E240S lijkt een kloon van de 3310 te zijn.

De Energizer ENERGY E240S krijgt een 2,4 inch display. Deze heeft een resolutie van slechts 140×320 pixels. Achterop zit een 2 megapixel camera. Voor selfies krijg je 0,3 megapixel aan de voorkant. Met de camera kun je ook op 720p HD filmen.

Qua audiobeleving krijg je een FM ontvanger in het toestel. Daarnaast is er bluetooth 2.1 om een verbinding te leggen met draadloze hoofdtelefoons. De LED flitser kan natuurlijk ook als zaklamp worden ingezet.

De Energizer ENERGY E240S is uitgerust met een 2.000mAh accu waarmee de gebruiker 14 dagen standby tijd moet krijgen. Het is een dual-SIM toestel en er is ruimte voor een 32GB SD kaartje. Net als bij de Nokia, draait er geen smartphone besturingssysteem op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.