We zijn gek op verhalen over crypto valuta. Omdat er zo lekker veel over te vertellen valt. Nog beter is het als we je kunnen informeren over gratis crypto munten zoals nu bij de lancering van de Swift.

De Swift is niet slechts een crypto muntje, maar de makers lijken er ook echt een complete economie achter op te willen bouwen. Zo zit er nu al een digitale marktplaats achter waar je diensten kunt kopen, maar ook informatie. Die reken je met de Swift munten af.

Daarmee heeft het muntje vooralsnog weinig tot geen waarde. Maar je kunt er wel nu al wel diensten voor kopen.

Tot halverwege het jaar gaat Swift alle gebruikers, iedere dag 100 muntjes geven. Dat is dus lekker oppotten. In de zomer gaat Swift haar munten omzetten naar de blockchain. Vanaf dat moment zijn de munten alleen nog maar te koop. Hoe eerder je instapt, hoe meer muntjes je dus kunt verzamelen. En, via deze link steun je de redactie ook nog een beetje zonder dat je zelf muntjes inlevert ;-).

Op het moment van schrijven zijn er al 148,396 deelnemers aan Swift Demand. Deze bezitten gezamenlijk 290.682.426 Swift munten. Daarvan zijn er nu al 19.000.876 gebruikt om diensten en content te betalen.

Let wel op, je moet iedere dag even inloggen om de nieuwe munten te claimen.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Gratis bij Swift Demand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.