GadgetGear.nl

T-Mobile introduceert nieuw 4G Internet thuisabonnement

T-Mobile heeft vandaag T-Mobile Unlimited voor Thuis gelanceerd. De dienst levert snel internet aan mensen die nu nog geen toegang hebben tot snel internet doordat er bijvoorbeeld geen goede kabel of glasvezellijn ligt.

In 2016 speelde T-Mobile al met 4G internet abonnementen voor thuis. Toen waren er strenge limieten voor het gebruik overdag terwijl het gebruik ’s nachts ongelimiteerd was. Op die manier zouden thuisinternet gebruikers het netwerk niet overbelasten.

Met T-Mobile Unlimited voor Thuis komt de provider met een sterk versimpeld abonnement. Iedere maand krijg je 100GB aan internet tegoed. Ga je over deze 100GB heen, dan krijg je een daglimiet van 5GB.

Het huidige, mobiele T-Mobile Unlimited abonnement werkt op een vergelijkbare manier. In dat geval krijgen gebruikers 5GB per dag en is dit steeds gratis met 1GB bij te vullen. Daarvoor moet je dan inloggen op de app.

De snelheid bij T-Mobile 4G Internet voor Thuis ligt op 25Mb per seconde. Dat is fors lager dan de maximale 300Mb per seconde voor de mobiele variant. Uiteraard kun je de mobiele variant ook via een 4G router delen, dus het is meer de vraag welk businessmodel je meer aan staat. In beide gevallen betaal je €35 per maand met een sim-only deal. T-Mobile zal ook een aanbod leveren inclusief 4G router.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten