GadgetGear.nl

T-Mobile start met 4G voor Thuis

Als je in het buitengebied woont, heb je het maar zwaar. Als je al internet hebt, zit je in veel gevallen nog vast aan een vorm van telefoonverbinding. Glasvezel aanleggen is in veel gevallen gewoon te duur. Met 4G voor Thuis brengt T-Mobile snel internet naar exotische locaties in Nederland.

4G voor Thuis is een abonnement dat je in combinatie met een 4G router gebruikt. Deze legt haar internetverbinding aan over het mobiele netwerk van T-Mobile. Nu is het natuurlijk wel zo dat internet over het mobiele netwerk wat duurder is. Om nou te voorkomen dat iedere gebruiker meteen los gaat om zijn of haar collectie filmdownloads aan te vullen, zet T-Mobile wel duidelijke limieten op de verbinding. Je moet namelijk jouw dataverbruik inkopen.

De databundels die bij het 4G voor Thuis abonnement horen zijn 25GB, 50GB en 100GB groot. Daarnaast kun je extra GB’s inkopen op het moment dat je merkt dat je er onvoldoende hebt. Op die manier voorkomt T-Mobile dat je nog een stukje maand overhebt wanneer de GB’s al op zijn. Dit zijn pakketten van 5GB, 25GB of 100GB.

Goed nieuws voor de nachtbrakers met 4G voor Thuis. Tussen 0:00 en 06:00 rekent T-Mobile het dataverbruik niet mee. Grote up en downloads kunnen dan kosteloos plaatsvinden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten