T-Mobile start met 4G voor Thuis

Als je in het buitengebied woont, heb je het maar zwaar. Als je al internet hebt, zit je in veel gevallen nog vast aan een vorm van telefoonverbinding. Glasvezel aanleggen is in veel gevallen gewoon te duur. Met 4G voor Thuis brengt T-Mobile snel internet naar exotische locaties in Nederland.

4G voor Thuis is een abonnement dat je in combinatie met een 4G router gebruikt. Deze legt haar internetverbinding aan over het mobiele netwerk van T-Mobile. Nu is het natuurlijk wel zo dat internet over het mobiele netwerk wat duurder is. Om nou te voorkomen dat iedere gebruiker meteen los gaat om zijn of haar collectie filmdownloads aan te vullen, zet T-Mobile wel duidelijke limieten op de verbinding. Je moet namelijk jouw dataverbruik inkopen.

De databundels die bij het 4G voor Thuis abonnement horen zijn 25GB, 50GB en 100GB groot. Daarnaast kun je extra GB's inkopen op het moment dat je merkt dat je er onvoldoende hebt. Op die manier voorkomt T-Mobile dat je nog een stukje maand overhebt wanneer de GB's al op zijn. Dit zijn pakketten van 5GB, 25GB of 100GB.

Goed nieuws voor de nachtbrakers met 4G voor Thuis. Tussen 0:00 en 06:00 rekent T-Mobile het dataverbruik niet mee. Grote up en downloads kunnen dan kosteloos plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram