Nautilus introduceert twee fitness balance boards

Nautilus heeft een nieuwe lijn balance boards voor gadgetliefhebbers op de markt gebracht. Het gaat om de M-Pad en de Edge Boad. De M-Pad moet je een beetje zien zoals de Balance Board die we ooit leerden kennen bij de Nintendo Wii terwijl de Edge Board een spannend, nieuw concept de huiskamer binnenbrengt.

Modern Movement Edge Board 2.0 Extension Trainer

De Modern Movement Edge Board 2.0 Extension Trainer is een balanceboard op rolletjes. Daarbij is het doel vooral om bepaalde spierbewegingen soepeler te maken. Denk aan schaatsbewegingen met de voet, maar ook het opdrukken wordt een stuk dynamischer. Uiteraard met een tray voor de smartphone om de oefeningen bij te horen en entertainment aan de oefeningen toe te voegen.

Modern Movement M-Pad Balance Trainer

De Modern Movement M-Pad Balance Trainer is een heel andere trainer. Met drie ringen (moeilijkheidsgraad) gaat het hier echt om de kunst van het balanceren. Het trainingsprogramma gebruikt de smartphone om jouw bewegingen te registreren terwijl je op een TV of tablet de second screen app kunt gebruiken om visuele feedback te krijgen.

Gezond het nieuwe jaar in? Binnenkort gaan we deze gadgets van Nautilus testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events