CLMBR
Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Cardio klimmen in de woonkamer met CLMBR

Tijdens de CES is de nieuwe CLMBR te zien. Dit fitnessapparaat richt zich op een geheel nieuwe manier op cardio fitness. De CLMBR is namelijk een klimsimulator die 86% van de spiermassa van de mens aan het werk moet zetten.

Wie met de CLMBR sport zou in staat moeten zijn om in 30 minuten 670 calorieën te verbranden. Het klimapparaat is ook voorzien van een touchscreen waar vandaan je direct lessen kunt volgen. Doordat de machine rechtop moet staan, neemt hij ook relatief weinig vloeroppervlak in beslag. In totaal gaat het om zo’n 70 x 77 centimeter. In totaal is de machine 1.94 meter hoog. Dus in de meeste kamers hoef je niet bang te zijn het plafond aan te tikken.

De CLMBR krijgt in de VS een advies vanafprijs mee van $2.495.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.