Hij is nog niet gepresenteerd; de eerste Android Wear smartwatch van het merk Skagen. Toch lijkt de Italiaanse webshop gioiapura.it hem al op voorraad te hebben; de Skagen Falster. Een nieuwe smartwatch van het Deense lifestyle merk met een wel heel aantrekkelijk prijskaartje.

Gioiapura.it laat de Skagen Falster in vier uitvoeringen zien. De website geeft aan dat in alle gevallen de behuizing van RVS is gemaakt, maar er zijn verschillende bandjes waarmee het klokje wordt uitgerust.

Skagen Falster Kleuren

De Skagen Falster zou zijn uitgerust met een rond 1,19 inch 390×390 pixels AMOLED display. De behuizing zou een diameter van 42mm hebben en een dikte van 12mm. Het klokje zou tot 1 atmosfeer waterdicht zijn. Er zou een accelerometer in zitten alsmede een gyroscoop en een sensor die de omgevingsverlichting meet. Allemaal redelijk standaard bij smartwatches van de Fossil Group, de producent van de Skagen Falster.

De webshop geeft de Skagen Falster een verkoopprijs van 299 mee. Of deze informatie allemaal klopt hopen we snel te horen vanuit Skagen zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.