GadgetGear.nl

Fossil introduceert Marc Jacobs smartwatch

Fossil voegt opnieuw een groot merk aan haar collectie smartwatches toe. Ditmaal komt het merk met modieuze Android Wear smartwatches onder het label Marc Jacobs.

De nieuwe collectie bestaat uit horloges met een siliconen band en een rvs gepolijste kast van 44mm. Uiteraard komt de serie smartwatches met een eigen collectie watchfaces om zo de stijl van Marc Jacobs naar de digitale wereld te vertalen. De horloges zijn IP67 waterdicht.

Technisch draaien de Marc Jacobs smartwatches op het Qualcomm SnapDragon Wear 2100 platform waarop Fossil al verschillende smartwatches heeft geproduceerd. De accu moet een volledige dag mee gaan. Je krijgt een draadloze lader bij de smartwatch.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten