Fossil voegt opnieuw een groot merk aan haar collectie smartwatches toe. Ditmaal komt het merk met modieuze Android Wear smartwatches onder het label Marc Jacobs.

De nieuwe collectie bestaat uit horloges met een siliconen band en een rvs gepolijste kast van 44mm. Uiteraard komt de serie smartwatches met een eigen collectie watchfaces om zo de stijl van Marc Jacobs naar de digitale wereld te vertalen. De horloges zijn IP67 waterdicht.

Technisch draaien de Marc Jacobs smartwatches op het Qualcomm SnapDragon Wear 2100 platform waarop Fossil al verschillende smartwatches heeft geproduceerd. De accu moet een volledige dag mee gaan. Je krijgt een draadloze lader bij de smartwatch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.