GadgetGear.nl

Google Wear OS wordt een stuk slimmer

Google heeft nog maar net de naamsverandering van Android Wear naar Wear OS afgerond of Google komt al met updates. Het nieuwe Wear OS zal een stuk slimmer worden dan haar voorganger.

Het nieuwe Wear OS wordt gebouwd op basis van Android P. Het nieuwe systeem lijkt vooral te jagen op onnodig energieverbruik. Zo zullen apps niet langer in de achtergrond kunnen draaien, met uitzondering van de gekozen watchface of wanneer de smartwatch ligt op te laden.

Veel Wear OS horloges hebben sensoren als hartslagmeters. Hierdoor weten ze of ze wel of niet om de pols worden gedragen. Wanneer ze worden afgedaan, schakelen de horloges 4G, Bluetooth en WiFi uit om zo de accu te sparen.

Welke smartwatches een upgrade naar het nieuwe Wear OS krijgen is nog onbekend, evenals de versienummer die Google gaat hanteren. Als Google door telt zien we Wear OS 3.0, anders beginnen we bij 1. Wanneer de uitrol van de nieuwe versie is weten we ook niet. Google laat in haar beelden in ieder geval wel de Huawei Watch 2 zien.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten