CES: Acer claimt ’s werelds dunste laptop met de Swift 7

Acer Swift 7

Tijdens de CES zal Acer haar nieuwe Swift 7 (SF714-51T) laten zien. Acer claimt daarmee ’s werelds dunste laptop te hebben ontwikkeld. Dat hij gericht is op zakelijk gebruik zien we onder anderen terug in de ondersteuning voor 4G.

De Acer Swift 7 (SF714-51T) is voorzien van een Intel Core i7 processor met 8GB aan werkgeheugen. Oké, gamers krijgen er geen zware grafische kaart in, maar voor dagelijkse klussen is de rekenkracht echt prima. Standaard ligt er ook een 256GB SSD in. Om veilig in te loggen met Windows Hello is een vingerafdrukscanner aanwezig.

Ondanks het compacte formaat, krijg je in de Swift 7 (SF714-51T) toch een 14 inch display mee. Deze draait op een Full HD resolutie. Met deze configuratie moet een accuduur van 10 uur haalbaar zijn.

Qua mobiliteit is de Swift 7 (SF714-51T) dus een echte 4G laptop, maar er zit nog een innovatie in. Naast een nanoSIM, kan de laptop ook gebruik maken van een eSIM. Dan heb je dus geen fysieke simkaart meer nodig om een mobiel netwerk op te komen. Standaard krijg je meteen al 1GB aan mobiele data van provider Transatel mee. Dit tegoed is gedurende de eerste maand, in 48 landen bruikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.