Tahoma Hub
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Somfy’s Tahoma werkt nu met IFTTT en Alexa

Somfy maakt een grote stap in compatibility met smart home apparaten van andere merken. Het Tahoma platform staat nu in verbinding met IFTTT. Hierdoor zijn honderden nieuwe verbindingen te maken. Daarnaast luistert het nu ook in Nederland naar Alexa.

Somfy werkte al hard aan de directe ondersteuning van hardware van derden. Met IFTTT voegt het bedrijf vele nieuwe apparaten toe aan het systeem. Het nadeel van IFTTT is uiteraard wel dat de verbindingen niet real-time zijn.

Met de lancering van Alexa dit weekend door Amazon, is het nu ook mogelijk om tegen smart home producten in huis te spreken. Zo ook wanneer je de Tahoma hub in huis hebt gehaald. Vooralsnog moet dit in het Engels, maar het is een enorme sprong vooruit in gebruiksgemak.

Zoek je de beste Amazon Echo speaker om Alexa aan jouw Tahoma te koppelen, check dan ook even onze Echo buying guide.

Somfy’s Tahoma kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.