GadgetGear.nl

Nissan gaat met zelfrijdende taxi’s introduceren in Yokohama

Nissan gaat Japanse stad Yokohama voorzien van robot taxi’s. De taxi’s van Nissan moeten volledig autonoom de weg op. Nu de contracten zijn getekend, gaat Nissan met haar technologie de strijd aan met bedrijven als Über en Telsa.

Vanaf maart 2018 gaan de eerste Nissan’s de weg op in Yokohama. Het gaat daarbij om omgebouwde varianten van de elektrische Nissan Leaf. Gebruikers kunnen via een speciale app de taxi’s bestellen en afrekenen. Via de app krijgen gebruikers ook suggesties waar ze naartoe zouden kunnen gaan. Overigens zal er in 2018 voor de zekerheid wel een chauffeur aanwezig zijn, mochten de auto’s in de problemen komen.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten