GadgetGear.nl

Dit is Epson’s kleinste A3+ fotoprinter

Epson heeft deze week de Expression Photo HD XP-15000 gepresenteerd. De Expression Photo HD XP-15000 is de kleinste draadloze A3+ formaat fotoprinter die Epson heeft ontwikkeld.

De relatief compacte A3+ fotoprinter werkt met behulp van externe papierinvoer voor het A3+ formaat waardoor deze zeer compact kan blijven. A4 papier en kleiner kan gewoon in de papierlade. Naast printen op papier, kan de Expression Photo HD XP-15000 ook op CD’s en andere platte, printbare media. Het is zelfs mogelijk om automatisch dubbelzijdig te printen.

De Expression Photo HD XP-15000 maakt gebruik van Epson’s Claria Photo HD inkten. Daarvoor gebruikt het zes verschillende patronen. Deze inkten moeten een levensduur van 300 jaar hebben waardoor foto’s generaties lang bewaard kunnen blijven.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten