Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is Epson’s kleinste A3+ fotoprinter

Epson heeft deze week de Expression Photo HD XP-15000 gepresenteerd. De Expression Photo HD XP-15000 is de kleinste draadloze A3+ formaat fotoprinter die Epson heeft ontwikkeld.

De relatief compacte A3+ fotoprinter werkt met behulp van externe papierinvoer voor het A3+ formaat waardoor deze zeer compact kan blijven. A4 papier en kleiner kan gewoon in de papierlade. Naast printen op papier, kan de Expression Photo HD XP-15000 ook op CD’s en andere platte, printbare media. Het is zelfs mogelijk om automatisch dubbelzijdig te printen.

De Expression Photo HD XP-15000 maakt gebruik van Epson’s Claria Photo HD inkten. Daarvoor gebruikt het zes verschillende patronen. Deze inkten moeten een levensduur van 300 jaar hebben waardoor foto’s generaties lang bewaard kunnen blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.