Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

CES: LG introduceert slimme speaker ThinQ

Ook LG stapt in de markt van de slimme speaker. Het merk was één van de eersten die Google Chromecast in haar speaker inbouwde en gaat tijdens de CES een stap verder met de Google Assistant.

De nieuwe LG ThinQ speaker zal voorzien worden van een far field microfoon om de slimme assistent van Google in te huisvesten. Net als bij de originele Google Home speaker, krijgt de ThinQ een 360-graden design mee. Zo wordt muziek optimaal verspreid in de ruimte. Over de exacte specs van de slimme speaker heeft LG nog geen aankondigingen gedaan.

In tegenstelling tot Sonos kiest LG er dus niet voor om twee assistenten te integreren. Nu heeft Sonos de speaker die dat moet kunnen al wel in de schappen liggen, maar is Google Assistent nog steeds niet gelanceerd voor de Sonos One. LG kiest dus voor zekerheid met gewoon maar één platform aan boord. Bovendien hebben LG en Google een lange, goede relatie. De stap voor LG om Google Assistant te integreren is dus logisch.

Tijdens de CES verwachten we meer details over de LG ThinQ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.