GadgetGear.nl

CES: LG introduceert slimme speaker ThinQ

Ook LG stapt in de markt van de slimme speaker. Het merk was één van de eersten die Google Chromecast in haar speaker inbouwde en gaat tijdens de CES een stap verder met de Google Assistant.

De nieuwe LG ThinQ speaker zal voorzien worden van een far field microfoon om de slimme assistent van Google in te huisvesten. Net als bij de originele Google Home speaker, krijgt de ThinQ een 360-graden design mee. Zo wordt muziek optimaal verspreid in de ruimte. Over de exacte specs van de slimme speaker heeft LG nog geen aankondigingen gedaan.

In tegenstelling tot Sonos kiest LG er dus niet voor om twee assistenten te integreren. Nu heeft Sonos de speaker die dat moet kunnen al wel in de schappen liggen, maar is Google Assistent nog steeds niet gelanceerd voor de Sonos One. LG kiest dus voor zekerheid met gewoon maar één platform aan boord. Bovendien hebben LG en Google een lange, goede relatie. De stap voor LG om Google Assistant te integreren is dus logisch.

Tijdens de CES verwachten we meer details over de LG ThinQ.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten