GadgetGear.nl

Twitter definitief naar 280 karakters

De kogel is door de kerk. Eindelijk mogen we het allemaal. Sinds gisteren heeft Twitter het mogelijk gemaakt dat we allemaal in 280 karakters kunnen tweeten. En daarmee gaan ook onze tweets natuurlijk een stuk interessanter worden 😉

Twitter voerde de wijziging eerder al voor een aantal belangrijke accounts toe, maar doet dit inmiddels globaal met een paar uitzonderingen. Twitter gebruikers in het Japans, Chinees en Koreaans hebben namelijk geen moeite met de 140 karakters omdat de taal maar heel weinig tekens nodig heeft om heel veel te vertellen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten