Google Assistant wint opnieuw terrein. Ditmaal aan het front van Sony. Sony’s nieuwe Android TV hardware zal gebruik gaan maken van de Google Assistant slimme spraakassistent. Deze functie zal ook naar een aantal oudere modellen komen.

Daarbij gaat het om verschillende modellen Android TV’s uit 2016 en 2017. Het zal dan vooral om de 4K TV’s gaan. Ook zal het naar verwachting zo zijn dat we deze functie nog niet in Nederland zullen ervaren. Google is wel begonnen met het werken aan een Nederlandse versie van Google Assistant. Echter, hanteert Google een zeer strikt regionaal beleid. Ondanks dat we in Nederland best goed Engels spreken, doet Google er alles aan om Google Assistant nog niet hier te laten werken. We moeten dus echt op de Nederlandse uitvoering wachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.