GadgetGear.nl

Sony TV’s gaan Google Assistant ondersteunen

Google Assistant wint opnieuw terrein. Ditmaal aan het front van Sony. Sony’s nieuwe Android TV hardware zal gebruik gaan maken van de Google Assistant slimme spraakassistent. Deze functie zal ook naar een aantal oudere modellen komen.

Daarbij gaat het om verschillende modellen Android TV’s uit 2016 en 2017. Het zal dan vooral om de 4K TV’s gaan. Ook zal het naar verwachting zo zijn dat we deze functie nog niet in Nederland zullen ervaren. Google is wel begonnen met het werken aan een Nederlandse versie van Google Assistant. Echter, hanteert Google een zeer strikt regionaal beleid. Ondanks dat we in Nederland best goed Engels spreken, doet Google er alles aan om Google Assistant nog niet hier te laten werken. We moeten dus echt op de Nederlandse uitvoering wachten.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten