Review: Zoomer Show Pony

Zoomer Show Pony kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Enkele jaren geleden introduceerde Spinmaster haar eerste Zoomer. Een grappige robothond die een beetje meeliftte op de nostalgie rondom Sony’s Aibo hondje. Dit jaar introduceert Spinmaster een nieuw beestje in de Zoomer lijn; de Zoomer Show Pony en die is net even wat slimmer.

Unboxing

De Zoomer Show Pony zit in een prachtige, maar wat onhandige doos verpakt. Gelukkig zullen de meeste kinderen geen interesse hebben om de doos te bewaren :-). De Zoomer Show Pony komt compleet met accessoires en documentatie, maar zonder 4 AA batterijen. Deze moet je er zelf even bij doen en… denk om een schroevendraaier om ze te kunnen plaatsen.

Ogen

Het eerste dat natuurlijk opvalt, zijn de ogen van de Zoomer Show Pony. Deze bestaan uit een hele serie warm-witte LED’s. Het zijn de ogen die de Zoomer Show Pony echt een karakter geven. Hoewel de ogen van de Zoomer Show Pony niet zo gedetailleerd zijn als die van de Furby vorig jaar, zijn de animaties toch goed en duidelijk genoeg. Knap werk.

Touch of toch andere sensoren?

Het lijkt er ook op dat de Zoomer Show Pony aaien kan registreren. Ze reageert keurig op me wanneer ik over haar snuitje of over haar borst aai. Het kan ook goed zijn dat Zoomer Show Pony hier andere sensoren voor gebruikt. Bijvoorbeeld het voelen van druk op de wieltjes.

Al snel zal de Zoomer Show Pony in speelmodus gaan. Je kunt de pony dan kunstjes laten uitvoeren zoals achter jouw hand aanlopen. Daarnaast kun je de Zoomer Show Pony ook kunstjes leren. Belangrijk is dat je steeds de ogen in de gaten blijft houden om te weten wat er in het bolletje van de pony om gaat. Maar zoals mijn dochtertje zegt; “je moet haar gewoon veel aaien en dan doet ze wat leuks”

Geluid

De Zoomer Show Pony bevat een leuke hoeveelheid geluiden die iedere pony zou kunnen maken. Om ouders te sparen beschikt de Zoomer Show Pony over een power knop met twee geluidsniveaus. Hier staat hij dus keurig op zachtjes. Tijdens het spelen komen de geluiden niet misplaatst over, daar is dus goed over nagedacht.

Accessoires

In de doos van de Zoomer Show Pony vinden we vier accessoires; de kam, een appel, wortel en een suikerklontje. De pony reageert echt op de accessoires die je met de pony gebruikt. Dus hoor je het maagje rommelen, geef je de pony een appeltje. Haar ogen laten dan duidelijk zien of ze het waardeert en of ze misschien nog meer wilt. Gebruik je een suikerklontje als beloning, doe je haar een veel groter plezier. Maar let op; de pony kan ook gewoon een sugarrush krijgen… en die geeft mijn dochter haar met het grootste plezier :-).

Er zijn heel veel mogelijkheden. Kinderen kunnen deze zelf ontdekken, maar in de doos zit ook een cheat sheet. Zo kun je als ouder de juiste opdrachten voorstellen als een kind een bepaald kunstje van de Zoomer Show Pony wilt zien. Handig!

Conclusie: Zoomer Show Pony

De Zoomer Show Pony is misschien wel de meest roze review die ik dit jaar heb gedaan. Spinmaster laat met deze nieuwe Zoomer zien dat het platform heel veel ruimte biedt voor nieuwe manieren om innovatief te spelen. Bovendien lijkt hier veel meer te ontdekken dan de eerste Zoomer.

Zoomer Show Pony kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Zoomer met leuke accessoires
  • Erg goed gebruik van de ogen
  • Zeer speels
  • Cheatsheet om het maximale uit de Zoomer te halen

THE BAD

  • Verschrikkelijke doos
Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram