Review: NERF Nitro Longshot Smash blaster

Nerf kennen we van de guns met foam pijltjes, de super soakers en nu de Nitro Longshot Smash blaster! Lees de review hier op GadgetGear!

Een geniaal concept: we pakken een luchtdruk foam pistool en dat fabriceren we zo dat je er foam raceauto’s mee kunt wegschieten! Tof! Daarbij hebben we nog wat ingriendenten: twee auto’s, een ramp/schans om ze te lanceren en wat ‘tonnetjes’die je kunt omschieten.

Unboxing

Het uitpakken van de Nerf is erg gemakkelijk. De doos zit vast met wat tapejes en de gun zelf, met toebehoren zit met wat elastiekjes vast. Even knipperdeknip en alles is los. Geen batterijen, niets in elkaar schroeven gewoon direct spelen. Dat is een verademing rond de feestdagen, ouders.

Auto's schieten!

Wat mijn eerste reactie was, is de gedachte dat mijn kinderen direct elkaar zouden aanvallen en beschieten met foam raceauto’s. Dat punt heeft Nerf slim aangepakt en ervoor gezorgt dat een trigger moet worden ingedrukt om de guns te schieten en dat kan enkel als je ze op een ondergrond zet. Pffiew! Dat scheelt weer. Een creatieveling kan hem omdraaien en het trggertje zelf indrukken, maar dan hebben kids net een handje extra nodig. Veilig speelgoed dus!

Alsnog gaat het er keihard aan toe hoor. Die zachte raceauto’s worden met de snelheid van het licht door de kamer gelanceerd, wat eigenlijk alleem maar tof is. Het materiaal is zacht en zal geen pijn doen al zijn de wieltjes wel van harder plastic. Ga er niet voor liggen met je hoofd en je hebt geen enkel probleem.

Het spel

Het toffe van deze gun en auto combi is het gevoel van de gun. Je laadt het pistool, het voelt goed om vast te houden en je moet de trekker overhalen om weg te schieten. Daarbij komt nu het strategisch aspect. Je plaatst de schans op een leuk plek, schat waar je auto terecht zal komen en daar plaats je de tonnetjes/obstacels. Het is dan het spel wie het meeste tonnetjes omschiet.

Die tonnetjes zijn er maar vier. Dat is wat weinig. Ik kan me voorstellen dat kinderen blokken zullen pakken of de duplo weer uit de kast komt, want er is genoeg om omver te schieten/racen.

Conclusie

De Nerf Nitro Longshot Smash blaster is een feest in huis! In een hoge versnelling schieten foamauto’s door de kamer, met de ene stunt na de ander. Ik had graag wat meer auto's en obstacles gehad in deze verpakking, maar je kunt het allemaal zelf zo gek maken als je zelf wilt met ander speeltgoed. Met materiaal van Nerf is veilig en slim bedacht, echt een ideaal Sinterkerst cadeautje.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Auto's schieten!
  • Veiligheidspal voor alleen grondwerk
  • Foam materiaal auto's
  • Gaan keihard!

THE BAD

  • Weinig auto's
  • Weinig obstakels
Jeroen
Jeroen: Redacteur en manusje van alles. | Cars | Gadgets | Home & Cooking | Redactie: Jeroen.rottier@gadgetgear.nl | Prive: info@jeroencornelis.nl

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram