Ravensburger laat kinderen zelf een smart home bouwen

Science X Elektro Huis kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Ravensburger brengt al enkele jaren interessante experimenteerdozen voor kinderen op de markt. De nieuwste doos is het Science X Elektro Huis. Daarmee kunnen kinderen zelf een smart home bouwen.

De nieuwe Science X Elektro Huis doos van Ravensburger richt zich op kinderen van 8+ en laat ze alles op en om het huis bouwen. Van een deurbel tot een alarmsysteem. Bovendien laat Ravensburger zien up to date te zijn. Zo bevat de doos onder anderen geleidende inkt zodat kinderen zelf schakelingen kunnen uittekenen en daarna meteen in gebruik kunnen nemen.

Eerder hebben we al de auto van de toekomst gebouwd met Ravensburger en de komende tijd zijn we ook druk met deze doos. Binnenkort lees je de review.

Science X Elektro Huis kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Ravensburger laat kinderen zelf een smart home bouwen”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram