Philips introduceert moderne DAB+ radio met een klassiek tintje

Philips heeft haar nieuwe BTB4800 Micro Music System gelanceerd. Een radio die qua uiterlijk het balans zoekt tussen klassieke materialen en een modern design. Daarnaast kan de radio onder anderen met DAB+ overweg.

De Philips BTB4800 is voorzien van een 3 inch woofer systeem met een bass reflex om het geluid warmer te maken. De speakeropstelling werkt op basis van een vermogen van 30 Watt RMS.

De radio bevat een CD speler met ondersteuning voor alle CD formaten. Daarnaast kan deze ook nog met DAB+ overweg alsmede FM met RDS. Muziek kan ook vanaf een USB stick worden afgespeeld (MP3) of worden gestreamd via Bluetooth. Het systeem maakt dan gebruik van het A2DP profiel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram