GadgetGear.nl

Philips gaat TV’s voorzien van HDR10+ ondersteuning

Tijdens de IFA was één ding hot in TV-land; de HDR10+ standaard. Een nieuwe standaard gevormd door Samsung, Fox en Panasonic lanceerden de standaard. Diverse andere merken sloten zich snel bij de standaard aan. Ook Philips gaat nu voor HDR10+.

HDR10+ is een nieuwe generatie HDR technologie die nog meer kleurdiepte en detail moet opleveren. LG, Huawei, BenQ en vele anderen sloten zich al bij de standaard aan. Zo ook TPvision, de fabrikant achter de Philips TV’s.

TP Vision heeft laten weten dat alle TV’s die het in 2018 produceert ondersteuning zullen bieden voor HDR10+. Daarnaast zullen diverse 2017 modellen een firmware upgrade krijgen om HDR10+ te gaan ondersteunen. Oudere modellen krijgen de firmware upgrade niet.

1 reactie

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten