GadgetGear.nl

Honeywell introduceert slimme water/vorstmelder voor de Lyric

Honeywell is lekker bezig met de Lyric serie. Wat begon als ‘de zoveelste’ slimme thermostaat, lijkt nu echt uit te groeien tot een mooi ecosysteem. De Lyric W1 waterlekkage en vorstmelder is één van de nieuwe producten uit dit ecosysteem.

De Lyric W1 is een slimme sensor aan een wat langer snoer. Deze kan niet alleen melden wanneer leidingen of andere producten gaan lekken, maar kan ook de temperatuur in de gaten houden. Zo kan de Lyric W1 bijvoorbeeld waarschuwen wanneer de waterleiding buiten op het punt staat te gaan bevriezen. Of wanneer de leiding al is gescheurd en het water de kruipruimte in gutst.

In combinatie met andere Lyric producten kunnen slimme acties worden aangemaakt, maar Lyric heeft ook een IFTTT kanaal waarmee alarmen van de Lyric W1 kunnen worden omgezet in andere signalen in huis. Bijvoorbeeld een serie rode Philips Hue lampen.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten