Honeywell introduceert slimme water/vorstmelder voor de Lyric

kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Honeywell is lekker bezig met de Lyric serie. Wat begon als ‘de zoveelste’ slimme thermostaat, lijkt nu echt uit te groeien tot een mooi ecosysteem. De Lyric W1 waterlekkage en vorstmelder is één van de nieuwe producten uit dit ecosysteem.

De Lyric W1 is een slimme sensor aan een wat langer snoer. Deze kan niet alleen melden wanneer leidingen of andere producten gaan lekken, maar kan ook de temperatuur in de gaten houden. Zo kan de Lyric W1 bijvoorbeeld waarschuwen wanneer de waterleiding buiten op het punt staat te gaan bevriezen. Of wanneer de leiding al is gescheurd en het water de kruipruimte in gutst.

In combinatie met andere Lyric producten kunnen slimme acties worden aangemaakt, maar Lyric heeft ook een IFTTT kanaal waarmee alarmen van de Lyric W1 kunnen worden omgezet in andere signalen in huis. Bijvoorbeeld een serie rode Philips Hue lampen.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram