Honeywell introduceert slimme water/vorstmelder voor de Lyric

kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Honeywell is lekker bezig met de Lyric serie. Wat begon als ‘de zoveelste’ slimme thermostaat, lijkt nu echt uit te groeien tot een mooi ecosysteem. De Lyric W1 waterlekkage en vorstmelder is één van de nieuwe producten uit dit ecosysteem.

De Lyric W1 is een slimme sensor aan een wat langer snoer. Deze kan niet alleen melden wanneer leidingen of andere producten gaan lekken, maar kan ook de temperatuur in de gaten houden. Zo kan de Lyric W1 bijvoorbeeld waarschuwen wanneer de waterleiding buiten op het punt staat te gaan bevriezen. Of wanneer de leiding al is gescheurd en het water de kruipruimte in gutst.

In combinatie met andere Lyric producten kunnen slimme acties worden aangemaakt, maar Lyric heeft ook een IFTTT kanaal waarmee alarmen van de Lyric W1 kunnen worden omgezet in andere signalen in huis. Bijvoorbeeld een serie rode Philips Hue lampen.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events