GadgetGear.nl

Goliath CNC, modelzagen met een robot

Ik had als kind altijd een bloedhekel aan modelzagen. Het schoot maar niet op. Een handige gadget van Dremel maakte modelzagen al een stuk leuker, maar het kan nog beter met de Goliath CNC op Kickstarter.

Met de naam Goliath CNC klinkt deze robot misschien heel industrieel, maar het zal zeker ook een interessante toy voor hobbyisten zijn. Je kunt deze robot namelijk programmeren met vormen die hij moet uitzagen. Het interessante daarbij is dat de Goliath CNC zelf over de houtplaten rijdt.

Wanneer je nu naar professionele CNC zagen kijkt, zijn die qua bereik gelimiteerd op basis van het formaat van de machines. Het limiet voor de Goliath CNC is afhankelijk van het formaat van het materiaal waar hij overheen rijdt.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Programmeren klinkt misschien wat spannend, maar ook daar is aan gedacht. Dat kan gewoon met de iPad. Je tekent de vormen die je nodig hebt en de Goliath CNC doet de rest.

Goedkoop is de Goliath CNC niet. Hij gaat voor ongeveer $1.500 weg via Kickstarter en dat is nog zo’n $1.000 onder de straatprijs wanneer de Goliath CNC wordt gelanceerd.

kopen
→ Check de prijs bij Goliath CNC op Kickstarter

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten