Tivoli lanceert haar ART subwoofer

Vorig jaar zette Tivoli, enigszins onverwacht, in op multiroom audio. Het bedrijf ging de strijd aan met merken als Sonos en Teufel met heel bijzondere speakers; de ART lijn. Daar voegt Tivoli nu een subwoofer aan toe.

De ART lijn bestond tot nu toe uit hele bijzondere ronde en kubusvormige speakers en radio’s. Maar een echt diepe bass behoorde nog niet tot de mogelijkheden van het systeem. Met de de Tivoli Model Sub kan dit nu wel. Net als de Sonos Sub is dit een losse subwoofer die je aan het pakket toevoegt.

De Tivoli Model Sub lijkt een erg kleine subwoofer te zijn als we de foto’s mogen geloven. De diepe klanken komen dan ook voort uit de manier waarop Tivoli al jaren mobiele speakers ontwikkeld. Door actieve speakers te combineren met passieve radiatoren. Ook in deze sub kiest Tivoli voor een actieve driver in combinatie met twee passieve radiators.

Omdat het voor een sub niet echt uitmaakt waar je deze plaatst, heeft Tivoli Audio hard haar best gedaan om het ontwerp bijzonder te maken. Hij is zelfs op de muur te monteren.

De Tivoli Audio Model Sub kopen

De Tivoli Audio Model Sub gaat €379 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.