GadgetGear.nl
Synology DS418play NAS

Synology presenteert de DS418play NAS

Synology heeft een nieuwe NAS aan haar Play lijn toegevoegd. Het gaat om de DS418play. Een NAS met 4 laden voor harddrives en een best aardige chipset gericht op liefhebbers van 4K content.

De dual-core 2GHz chipset in de DS418play moet in staat zijn om moeiteloos 4K beelden te transcoden op basis van H.264 en H.265. De NAS zelf biedt ondersteuning voor harddrives van maximaal 10TB en heeft dus een maximale opslagruimte van 40TB. Tenzij je met RAID werkt. Dan spiegel je de drives voor grotere veiligheid en hou je de helft van de capaciteit over. Het geheugen van de NAS is uit te bereiden. Je krijgt standaard 2GB, daar kan nog 4GB bij.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten