Netgear introduceert een nieuwe range extender met mesh netwerk ondersteuning. Het gaat om de Nighthawk X4S Tri-Band WiFi Range Extender. De nieuwe range extender maakt gebruik van FastLane3 technologie.

Deze technologie debuteerde in de Netgear Orbi routers, maar maakt nu dus haar weg naar andere Netgear netwerk apparaten. Dit biedt grote voordelen voor iedereen die meer controle over zijn of haar netwerk wenst te hebben. Orbi is immers vooral een plug & play product.

De Nighthawk X4S Tri-Band WiFi Range Extender is ondanks het kleine formaat een complete Tri-Band oplossing. Hierbij reserveert het één 5GHz verbinding voor de directe communicatie met de router. Over het hele systeem kan per seconde maximaal 2Gb aan data worden verplaatst. Het systeem maakt ook gebruik van smart roaming zodat gebruikers zonder onderbreking tussen WiFi access points wisselen wanneer ze door het huis lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.