Netgear introduceert de Nighthawk X4S Tri-Band WiFi Range Extender

Netgear introduceert een nieuwe range extender met mesh netwerk ondersteuning. Het gaat om de Nighthawk X4S Tri-Band WiFi Range Extender. De nieuwe range extender maakt gebruik van FastLane3 technologie.

Deze technologie debuteerde in de Netgear Orbi routers, maar maakt nu dus haar weg naar andere Netgear netwerk apparaten. Dit biedt grote voordelen voor iedereen die meer controle over zijn of haar netwerk wenst te hebben. Orbi is immers vooral een plug & play product.

De Nighthawk X4S Tri-Band WiFi Range Extender is ondanks het kleine formaat een complete Tri-Band oplossing. Hierbij reserveert het één 5GHz verbinding voor de directe communicatie met de router. Over het hele systeem kan per seconde maximaal 2Gb aan data worden verplaatst. Het systeem maakt ook gebruik van smart roaming zodat gebruikers zonder onderbreking tussen WiFi access points wisselen wanneer ze door het huis lopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram