Google Home krijgt een mannenstem en nachtmodus

Veel nieuws rondom Google Home deze week. Hoewel Google nog steeds slechts één model speaker verkoopt, komen er twee belangrijke software updates voor de huidige generatie.

Google gaat ‘Voice II’ toevoegen aan het optiemenu van de Google Home speaker. Daarmee krijgt de speaker ook een mannenstem. De stem wordt meteen aangepast op alle apparaten waar Google Assistent in gebruik is. Of en wanneer er een genderneutrale stem komt is nog onbekend. Een genderneutrale stem? Ja, denk daar maar eens over na.

Een andere belangrijke feature is de nieuwe nightmode. Zeker wanneer je een Google Home op het nachtkastje hebt staan. Met de nightmode zal de speaker om bepaalde tijden het volume verlagen en de LED’s minder fel laten schijnen. Er is zelfs een niet storen modus waarbij je zeker kunt zijn dat de assistent je niet uit je slaap haalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.