GadgetGear.nl

Google Home krijgt een mannenstem en nachtmodus

Veel nieuws rondom Google Home deze week. Hoewel Google nog steeds slechts één model speaker verkoopt, komen er twee belangrijke software updates voor de huidige generatie.

Google gaat ‘Voice II’ toevoegen aan het optiemenu van de Google Home speaker. Daarmee krijgt de speaker ook een mannenstem. De stem wordt meteen aangepast op alle apparaten waar Google Assistent in gebruik is. Of en wanneer er een genderneutrale stem komt is nog onbekend. Een genderneutrale stem? Ja, denk daar maar eens over na.

Een andere belangrijke feature is de nieuwe nightmode. Zeker wanneer je een Google Home op het nachtkastje hebt staan. Met de nightmode zal de speaker om bepaalde tijden het volume verlagen en de LED’s minder fel laten schijnen. Er is zelfs een niet storen modus waarbij je zeker kunt zijn dat de assistent je niet uit je slaap haalt.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten