BlackBerry komt terug, dat staat vast. Onder de vleugels van moedertje TCL (dat smartphones onder de merken TCL, Alcatel en Palm produceert), gaat het merk volop nieuwe toestellen de markt in duwen. Het nieuwste toestel lijkt nu deels te zijn gelekt.

De werknaam van het toestel zou de BlackBerry Krypton zijn, maar bij de lancering zou de Android smartphone de naam BlackBerry Motion moeten gaan heten.

De BlackBerry Motion zou de eerste Blackberry smartphone worden die echt stof- en waterdicht is. Uiteraard lukte het lekker Evan Blass om al een persrender van het toestel te bemachtigen.

Net als bij de andere merken van TCL, zal de focus liggen op het middensegment. Het toestel gaat een Qualcomm Snapdragon 625 of 626 chipset draaien met 4GB aan werkgeheugen. Het scherm krijgt een FHD resolutie. Verder is er nog niet veel bekend over het toestel. Naar verwachting wordt het later deze maand gepresenteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.