TomTom schrapt banen bij sportdivisie

Dit jaar kondigde het Nederlandse TomTom nauwelijks nieuwe hardware aan tijdens de IFA. Voor het eerst in jaren. Vooral nieuwe sportbandjes en smartwatches waren altijd een populair item tijdens de elektronicabeurs begin september.

De geruchten gingen al dat TomTom moeite had die markt vast te houden. Met de eerste grote ontslagronde in de sportdivisie lijkt de toekomst duidelijk; TomTom gaat zich weer vooral op haar core business focussen. Of in ieder geval een andere richting in dan het nu doet.

Wereldwijd schrapt TomTom 136 banen. Daarvan zijn er 57 in Nederland. TomTom zal nog wel doorgaan met sportproducten, maar het tempo zal duidelijk wat lager liggen dan we voorheen hebben ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events