Teufel lanceert het grootste productoffensief uit zijn geschiedenis

Onder het motto ‘Berlin FestIFAl’ lanceert  Teufel  twintig noviteiten uit alle productcategorieën. Deze omvatten niet alleen spiksplinternieuwe producten, maar ook nieuwe interpretaties van Teufel-klassiekers.

Teufel Gaat Los

Teufel presenteert twintig noviteiten uit alle productcategorieën drie nieuwe soundbars: Cinebar One+, Cinebar Duett en Cinebar Pro. Nieuwe versies van de Bluetooth-luidsprekers BOOMSTER, ROCKSTER XS en ROCKSTER. Een nieuw Bluetooth-soundsystem genaamd ROCKSTER AIR.

Drie compleet nieuwe modellen koptelefoons uit de REAL-reeks. Derde generatie van de streaming luidsprekers One S, One M, Stereo M en Stereo L.
Een nieuwe torenluidspreker Reflekt voor Dolby Atmos Radio3sixty – de moderne wereldontvanger met streaming-technologie.

Toekomst

Teufel een van de grootste Duitse fabrikanten van audio apparatuur laat hiermee zien zonnig naar de toekomst te kijken. Het enorme aantal van nieuwe producten is hier bewijs van. Wij zijn erg benieuwd naar de kwaliteit en innovatie van deze producten. Hopelijk laten de reviews niet lang op zich wachten.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.