Multy is ZyXEL’s antwoord voor de Wi-Fi Mesh markt

Tegenwoordig moet ieder merk een eigen WiFi Mesh systeem in het assortiment hebben. En allemaal kiezen ze daar een duidelijk label voor. Zo ook bij ZyXEL waar ze nu de Multy Shole Home WiFi Mesh serie introduceren.

De strategie van ZyXEL is interessant. Waar merken als Netgear een consumer en een professional versie aanbieden waarbij een klein verschil aanwezig is in de features, bekijkt ZyXEL de markt op een hele andere manier. De standaard uitvoering geeft je als consument gewoon alle opties die je in een mesh systeem zoekt. De Multy Pro is meer gericht op internet providers. Die kunnen het systeem op afstand finetunen en zo meer invloed hebben op de kwaliteitsbeleving van de dienst.

De ZyXEL Multy hubs beschikken over tri-band WiFi. Zo kunnen verschillende apparaten in huis optimaal worden gescheiden over de beschikbare bandbreedte op de 2.4GHz en 5GHz band. Daarbij krijgen snellere producten in huis meer prioriteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.