GadgetGear.nl

Dit is de budget Nest Thermostat E

Eind augustus werd hij gepresenteerd in Amerika, maar hij lekte al eerder. De Nest Thermostat E. De goedkoopste Nest thermostaat tot nu toe. Dit mede door een totaal nieuw ontwerp van het display.

Nest heeft, wat ze noemen, een frosted display ontwikkeld. Een display dat minder opvalt wanneer deze op een lichte muur is geplaatst terwijl deze toch alle belangrijke data kan laten zien. Ook nu zit er weer een nabijheidssensor in. Loopt je op de thermostaat af, gaat het display aan. Loop je weg, gaat hij weer uit.

Daarnaast is er natuurlijk weer de volledige app integratie en integratie met systemen van derden. Doordat de Nest ook kan weten dat je er niet bent, kan de thermostaat op die momenten de temperatuur laten zakken.

Voor de 8 tientjes verschil (gebaseerd op de prijs in de VS) krijg je eigenlijk vooral een goedkoper display en een goedkopere behuizing. Het goedkopere display verhinderd dat je de Farsight optie kunt gebruiken. Deze laat bijvoorbeeld het weerbericht zien. Als dat geen bezwaar is, kun je dus flink geld besparen. Functioneel mis je verder niets ten opzichte van de derde generatie Nest thermostaat.

Wil je nu met de Nest Thermostat E aan de slag, heb je pech. Deze goedkopere thermostaat zal voorlopig niet naar Europa komen. Mocht dit veranderen, houden we je op de hoogte.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten