Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit wordt de goedkope Nest thermostaat

De Nest thermostaat wordt door velen op handen gedragen. De gebruikservaring van de ronde thermostaat is dan ook heel sterk, maar hij is niet goedkoop. En dat laatste gaat Nest nu een stokje voor steken.

Dit gaat het bedrijf doen met een lite versie van haar thermostaat. Daarmee zou de Nest beleving minder dan $200 gaan kosten. In Europa mag je er vanuit gaan dat de prijs in euro’s zal worden overgenomen in plaats van omgerekend.

Wat je ziet op deze gelekte render is een wit met grijze Nest thermostaat. Wat vooral knap is, is hoe de getallen worden weergegeven. Gezien Nest de kosten zal moeten drukken, zal een scherm over dit totale oppervlak niet heel interessant zijn. Wat wel zou kunnen is dat Nest een relatief klein display gebruikt achter een heel dun laagje plastic. Hoe dan ook, voor een budget thermostaat ziet het er heel bijzonder uit.

Wat de naam gaat worden is nog onbekend. De Nest Lite? Nest 2017? Mogelijk horen we meer tijdens of na de IFA over twee weken.

Nest kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.