GadgetGear.nl

Dit wordt de goedkope Nest thermostaat

De Nest thermostaat wordt door velen op handen gedragen. De gebruikservaring van de ronde thermostaat is dan ook heel sterk, maar hij is niet goedkoop. En dat laatste gaat Nest nu een stokje voor steken.

Dit gaat het bedrijf doen met een lite versie van haar thermostaat. Daarmee zou de Nest beleving minder dan $200 gaan kosten. In Europa mag je er vanuit gaan dat de prijs in euro’s zal worden overgenomen in plaats van omgerekend.

Wat je ziet op deze gelekte render is een wit met grijze Nest thermostaat. Wat vooral knap is, is hoe de getallen worden weergegeven. Gezien Nest de kosten zal moeten drukken, zal een scherm over dit totale oppervlak niet heel interessant zijn. Wat wel zou kunnen is dat Nest een relatief klein display gebruikt achter een heel dun laagje plastic. Hoe dan ook, voor een budget thermostaat ziet het er heel bijzonder uit.

Wat de naam gaat worden is nog onbekend. De Nest Lite? Nest 2017? Mogelijk horen we meer tijdens of na de IFA over twee weken.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten