GadgetGear.nl

IFA: De Philips Airfryer XXL is briljant

Ik ben al jaren een groot fan van de Philips AirFryer. Sterker nog, mijn airbollen recept wordt ieder jaar duizenden keren gelezen. Tijdens de IFA presenteerde Philips haar nieuwste uitvoering en daar zit een briljante vinding in.

Er was één groot probleem. Nouja, probleem is misschien niet het juiste woord. Iets dat gewoon beter kon zonder dat je er misschien aan zou denken dat het beter zou kunnen. Dan heb ik het over de lade van de Airfryer die normaal met het mandje mee naar buiten komt.

Deze lade moet je dan ergens neerzetten. Niet op een plastic keukenwerkblad, want dat smelt. Ook niet op een natuurstenen keukenblad, want dat kan barsten. Concurrenten losten dit al eens op met siliconen voetjes, maar Philips kopieert niet. Philips innoveert. Philips zet er nu een rail onder.

En dat heeft een paar enorme voordelen. Zo hoef je nu dus geen ruimte meer te maken om de hete lade ergens neer te zetten. Deze blijft gewoon voor de AirFryer hangen. Alleen jouw frietmandje komt er dus uit. Handig!

Ook qua schoonmaken is beter over de lade nagedacht. Deze hoeft niet meer volledig met de hand of met de machine te worden gewassen. Met name in de afwasmachine nam deze altijd enorm veel ruimte in. Na afkoelen haal je simpelweg de binnenpan uit de lade. Die is kleiner en beter schoon te maken. Briljant! En mocht je hem nou beschadigen in de vaatwasser; Philips heeft al jaren een erg sterke onderdelenservice. Dus ook dat blijft een goed verhaal.

Ook hebben we in Berlijn de nieuwe crispy bite functie mogen ervaren. Nog krokantere frites. Dit heeft Philips voor elkaar gekregen door de AirFlow nog verder te optimaliseren en dat maakt me nieuwsgierig naar wat dit voor mijn airbollen recept gaat doen.

Philips gaat twee versies verkopen. De Avance versie met een mooi display en een goedkopere, analoge versie. De Philips XXL Avance gaat €279,99 kosten. De analoge versie €249,99.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten