GadgetGear.nl

IFA: Motorola introduceert de Orbit beveiligingscamera

Ook Motorola gaat IP beveiligingscamera’s verkopen. Tijdens de IFA introduceerde het de Orbit. Een compacte camera die valt in haar Hubble Connected programma. De WiFi camera streamt in 1080p HD en kan beelden lokaal op een microSD kaartje opslaan. Online krijg je 24 uur opnamegeschiedenis. De camera kan draadloos worden gebruikt. De accu van de […]

Ook Motorola gaat IP beveiligingscamera’s verkopen. Tijdens de IFA introduceerde het de Orbit. Een compacte camera die valt in haar Hubble Connected programma.

De WiFi camera streamt in 1080p HD en kan beelden lokaal op een microSD kaartje opslaan. Online krijg je 24 uur opnamegeschiedenis. De camera kan draadloos worden gebruikt. De accu van de Motorola Orbit gaat dan zo’n 3 maanden mee. Plaats je hem buiten, is hij IP66 weerbestendig. Montage gaat via een magneet.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.