GadgetGear.nl

IFA: Jabra update de Jabra Elite Sports

Ik geef het eerlijk toe. Ik was niet helemaal happy met de originele Jabra Elite Sports. Gewoon niet het goede geluid. Dat het beter kan wilt Jabra nu bewijzen met de nieuwe Jabra Elite Sports.

De Jabra Elite Sports heeft inmiddels de nodige firmware updates ontvangen en ook de verpakking is flink aangepast. Meer opties om hem vast te zetten in het oor en vooral… maar afspeeltijd. De accu’s in de Jabra Elite Sports houden het nu 50% langer vol. In totaal heb je nu 13,5 uur afspeeltijd met een maximum van 4,5 uur achtereen. Daarna laadt je ze bij in de case. Functies als de hartslagmeter zijn keurig bewaard gebleven.

Beschikbaarheid

De Jabra Elite Sports gaan €249,99 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten