Gebruikers van het Devolo Home Control platform mogen later dit jaar een aantal mooie updates van het Duitse bedrijf verwachten. Devolo Home Control gaat het onder anderen gemakkelijker maken om nieuwe Z-Wave componenten toe te voegen.

Dit doen ze nu al geweldig met handige filmpjes, maar het kan nog beter. Nu leggen de filmpjes alleen de installatie uit. De nieuwe wizard van Devolo Home Control zal meteen een aantal mogelijke scenario’s voorstellen zodat je die niet meer zelf hoeft te programmeren.

Ook zal Devolo een optie voor Geofencing gaan toevoegen. Zo kun je regels laten uitvoeren op basis van de aan- en afwezigheid van bepaalde of alle personen binnen een huishouden.

Devolo zal ook diepere integratie gaan leveren met iOS en Android door de ondersteuning van notification center en widgets. Zo kun je nog sneller apparaten aan en uitschakelen.

Tegelijkertijd ook wat minder mooi nieuws. Vorig jaar liet Devolo op de IFA inbouwschakelaars zien voor in wandcontactdozen. Deze worden vooralsnog niet gelanceerd omdat de kwaliteit niet naar wens is. Er kon geen uitspraak worden gedaan over hoe lang dit nog zal gaan duren.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.