Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Acer introduceert de nieuwe Chromebook 15

Acer heeft dit jaar op de IFA een nieuwe 15,6 inch Chromebook geïntroduceerd. De Acer Chromebook 15 komt in een uitvoering met, en zonder touchscreen ondersteuning in de schappen te liggen.

De Chromebook 15 krijgt een Full HD (1920×1080 pixels) IPS display mee. In het display zit een HD webcam verwerkt met een kijkhoek van 88 graden. Afhankelijk van het model ligt er een Intel Celeron of quad-core Pentium chipset in met 4GB of 8GB werkgeheugen en 32GB of 64GB aan eMMC interne opslagruimte.

Als gebruiker krijg je een computer met een aluminium top tover en handsteun. Hij is met 18,9mm dunner dan de voorgangers en er ligt een verlicht toetsenbord in. Er is ondersteuning voor dual-band WiFi met 2×2 MIMO en er zijn twee USB-C 3.1 porten. Met behulp van een SDXC kaart kan tot 128GB aan extra opslagruimte worden toegevoegd.

Acer Chromebook 15 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.