GadgetGear.nl

IFA: Acer introduceert de nieuwe Chromebook 15

Acer heeft dit jaar op de IFA een nieuwe 15,6 inch Chromebook geïntroduceerd. De Acer Chromebook 15 komt in een uitvoering met, en zonder touchscreen ondersteuning in de schappen te liggen.

De Chromebook 15 krijgt een Full HD (1920×1080 pixels) IPS display mee. In het display zit een HD webcam verwerkt met een kijkhoek van 88 graden. Afhankelijk van het model ligt er een Intel Celeron of quad-core Pentium chipset in met 4GB of 8GB werkgeheugen en 32GB of 64GB aan eMMC interne opslagruimte.

Als gebruiker krijg je een computer met een aluminium top tover en handsteun. Hij is met 18,9mm dunner dan de voorgangers en er ligt een verlicht toetsenbord in. Er is ondersteuning voor dual-band WiFi met 2×2 MIMO en er zijn twee USB-C 3.1 porten. Met behulp van een SDXC kaart kan tot 128GB aan extra opslagruimte worden toegevoegd.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten