GadgetGear.nl

Fumpa, de fietspomp voor in de binnenzak

Nederland is een fietsland, maar fietsen met een fietspomp doe je natuurlijk niet zo snel. Met de Fumpa zou hier weleens verandering in kunnen komen. Dit kleine pompje past in je binnenzak en kan twee tot zes banden oppompen.

De Fumpa is een volledig elektrische pomp, dus je hoeft niet eens te zweten om weer lucht in de bandjes te krijgen. De pomp bevat een eigen compressor en accu. De versie die je koopt bepaalt dan ook hoeveel banden je in één keer kunt oppompen. Dat is natuurlijk op basis van een gemiddelde band. Die gemiddelde band heeft zo’n 40 seconden nodig om volledig opgepompt te worden. De pompen worden via een USB verbinding weer opgeladen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten