Fumpa, de fietspomp voor in de binnenzak

Nederland is een fietsland, maar fietsen met een fietspomp doe je natuurlijk niet zo snel. Met de Fumpa zou hier weleens verandering in kunnen komen. Dit kleine pompje past in je binnenzak en kan twee tot zes banden oppompen.

De Fumpa is een volledig elektrische pomp, dus je hoeft niet eens te zweten om weer lucht in de bandjes te krijgen. De pomp bevat een eigen compressor en accu. De versie die je koopt bepaalt dan ook hoeveel banden je in één keer kunt oppompen. Dat is natuurlijk op basis van een gemiddelde band. Die gemiddelde band heeft zo’n 40 seconden nodig om volledig opgepompt te worden. De pompen worden via een USB verbinding weer opgeladen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.