Het lijkt erop dat uitgerekend India het eerste land zal zijn waar Hyperloop Transportation Technologies een echt traject gaat bouwen. Het land dat bekend staat om de sweatshops en de overvolle treinen doet duidelijk haar best voorop te lopen in transport technologie.

Het bedrijf heeft hiervoor een overeenkomst bereikt met het Andhra Pradesh Ecomonic Development Board (APEDB). De verbinding zou dussen Vijaywada en Amaravati moeten komen te liggen en het transport tussen de steden met ruim een uur moeten verkorten. Het zijn vooral particuliere investeerders die deze verbinding mogelijk moeten maken.

In de deelstaat Andra Pradesh wonen op dit moment 50 miljoen mensen. Het is de drukst bevolkte deelstaat van India.

1 REACTIE

  1. Mmmm …. een land dat niet bepaald uitblinkt in onderhoud aan het spoorwegnetwerk, gezien de vele ongelukken die er gebeuren. Op de fiets is er veiliger 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.