Samsung heeft deze week de Q9 gelanceerd. De Q9 is een nieuwe QLED TV van Samsung met een beelddiagonaal van 88 inch. Daarmee is dit één van de paradepaardjes onder de Samsung TV’s.

Samsung lanceert haar Q9 eerst in thuisland Korea en Noord-Amerika. Later deze maand moet het model ook naar Europa komen. De TV is een logische aanvulling op de maatvoering binnen Samsung en volgt op de 75 inch modellen in de QLED series. De beeldplaat die Samsung voor deze TV heeft ontwikkeld kan 100% van het kleurvolume laten zien. De TV biedt ook ondersteuning voor Samsung’s Invisible Cable om een soundbar met de TV te verbinden en een no-gap wallmount om de TV strak tegen de muur te hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.