Review: Razer Hammerhead BT

Na de twee bedrade varianten nu ook een Bluetooth variant. Check de review om te zien of ook deze Hammerhead BT opkan tegen zijn eerdere broers!

Zoals altijd beginnen we met een unboxing. Een andere setting dan jullie misschien gewend zijn, maar dat is maar eens goed ook! Een mooie gelegenheid om de Hammerhead eens goed te testen op vakantie.

Unboxing

In de unboxing is te zien wat er naast de Hammerhead nog meer bijzit. Opvallend is vooral de magneet die je aan de achterkant van je shirt bevestigd. Ongetwijfeld dat ze daar de accu in hebben verstopt waardoor de Hammerhead BT 8 uur lang kan functioneren. Verder zit er een opbergdoosje bij, stickers, een oplaadkabel en reserve-oortjes.

Comfort

Wat mij erg goed bevallen is: De magneet die je achterop je shirt moet bevestigen. Hij is niet te zwaar dat je merkt dat hij er zit. Tijdens fitnessen totaal geen last gehad, en dan beweeg je flink. Hij bleef goed op zijn plek zitten, zonder al te strak te zitten. Dus hij is ook makkelijk van je shirt af te halen.

Design

Merendeel precies hetzelfde als de Hammerhead Pro V2 variant. De link daarvan vind je hieronder. Wat wel anders is dat is de verlichting in de oortjes. Die kun je helaas niet uitzetten mocht je dit wel willen. De magneet/accu is prima vorm gegeven, mooi ovaal met de Razer gravering.  . De knoppen zijn goed te vinden, soms wat lastig om goed in te drukken. De knoppen zijn groot genoeg om goed te vinden op de tast. De Hammerhead blijft goed in de oren zitten, duw ze alleen niet te ver in je oorgang. Dan kan het wat ten koste gaan van de geluidskwaliteit.

Gebruikersgemak

Zeer eenvoudig zoals zoveel Bluetooth apparaten. Aanzetten, in zoekmodus zetten en verbinden met je telefoon. Wanneer je de Hammerhead niet gebruikt dan is hij gemakkelijk op te bergen in het doosje. Om de Hammerhead op te laden krijg je alleen een kabel erbij, dus geen stekker. Houd daar wel even rekening mee. Als je denkt aan Bluetooth apparaten dan denk je ook aan hoe goed de verbinding is. Ik heb diverse andere apparaten getest waarbij er veel hapering optrad onder het sporten of gamen. Dat is bij de Hammerhead niet het geval, zo heel af en toe eens. Maar dat is te verwaarlozen. Het bereik tussen device en de Hammerhead is prima, de 10 meter die op de site staat geloof ik zeker. Dus je kunt best van je gametop weglopen, of je telefoon even laten liggen om wat te drinken te pakken!

Geluid

Het geluid is zeker evengoed als de bedrade versie van de Hammerhead. Veel bass, zonder daarbij echt teveel te verliezen bij de hoge tonen. Voor meer details van het geluid en design check de review van de Hammerhead Pro V2. Het is in ieder geval zeker meer dan geschikt om mee te gamen of muziek te luisteren.

Conclusie

Zeker een goede optie als je persé draadloos wilt gaan. Hij zit goed om je nek, niet te zwaar en een prima accuduur! Het geluid is mooi diep en helder. Je kunt de Hammerhead BT best een paar uur in je oren hebben, langer zou ik niet fijn vinden. Een verdiende 8

Razer Hammerhead BT Wireless In-Ear Headphones - IOS/Android kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Kevin Krechting beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Lange accuduur
  • ligt goed om je nek
  • goede controls

THE BAD

  • leds kunnen niet uit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Razer Hammerhead BT Wireless In-Ear Headphones - IOS/Android kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl