GadgetGear.nl

IFA: Invoxia Roadie is een echte, autonome item tracker

Item trackers op bluetooth zijn er volop en hebben allemaal hetzelfde probleem; het bereik van bluetooth. Zijn ze buiten bereik, kunnen ze je echt niet vertellen waar ze naartoe gaan. De Roadie van Invoxia lost dit probleem op.

De Roadie is een item tracker gebouwd op het LoRa netwerk dat in meerdere landen actief is. Dit is een low power datanetwerk voor kleine datastromen. Je hebt er geen SIM voor nodig, maar wel een abonnement. Dat abonnement is relatief goedkoop ten opzichte van een mobiel data abonnement. Nog mooier, bij aanschaf van de Roadie zit al een abonnement voor een periode van 3 jaar.

De Roadie kan dus niet alleen ten alle tijden laten weten waar deze is, hij heeft een accuduur van ongeveer 8 maanden. Je kunt hem dus prima gebruiken om bij te houden waar jouw auto is. Handig als je een auto hebt die populair is onder dieven. Je kunt hem ook gebruiken om je kinderen in de gaten te houden of in kaart brengen in welke tuinen in jouw buurt, jouw kat zijn drollen legt.

Voor plaatsbepaling maakt Roadie gebruik van zowel WiFi signalen als GPS. Afhankelijk van de instelling, communiceert Roadie haar positie om de 1, 5 of 10 minuten.

Beschikbaarheid

Deze herfst komt de Invoxia Roadie op de markt. Hij gaat €99 kosten inclusief een abonnement voor 3 jaar.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten