IFA: Denon introduceert nieuwe versterkers en high-end CD speler

Denon PMA-60 DCD-100

Denon doet vandaag drie introducties. Het merk introduceert twee nieuwe design versterkers en één nieuwe design CD speler in dezelfde lijn. Alle drie de producten zijn opvolgers binnen dezelfde designlijn.

Denon PMA-30 en Denon PMA-60

Met de Denon PMA-60 en PMA-30 zien we in één klap twee nieuwe eindversterkers. Daarbij is de PMA-30 vooral het betaalbare instapmodel terwijl de PMA-60 de PMA-50 vervangt. De PMA-60 is een volledig digitale versterker met een uitgangsvermogen van 50 Watt per kanaal. De versterker biedt ondersteuning tot 32-bit hi-res audio, maar ook ondersteuning voor DSD256/11.2MHz. Er is een USB ingang voor audio direct vanuit een computer, bluetooth met aptX voor draadloze hoofdtelefoons (en NFC om gemakkelijk te verbinden), er zijn twee optische ingangen en zowel een coaxiale ingang als analoog.

De PMA-30 is met 2x 40 Watt net wat minder krachtig en ook de USB ingang is uit het ontwerp verdwenen.

Denon DCD-100

De DCD-100 volgt de DCD-50 op en is het verlengstuk voor de digitale versterkers. Je kunt hem digitaal en coaxiaal laten uitsturen naar de nieuwe versterkers, of analoog naar analoge versterkers.

De Versterkers gaan respectievelijk €599 en €399 kosten. De DCD-100 gaat €599 kosten. Deze maand liggen ze al in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.